újépítésű sorház, Veresegyház
Új lakások
Információk Veresegyházról
Veresegyházról

Veresegyházon, a mézesvölgy melletti ligetben található sorház. Az eladó lakások közvetlen közelében szinte mindent megtalál, ami a hétköznapokat szebbé teheti.
Nyugodt, vidéki élet, mindössze félórányira a budapesti belvárostól.

a házépítés kivitelezői értékeléseA házak értékelése a kivitelező által

Életünk 70%-át a lakásunkban, házunkban töltjük. Megtisztelő feladat, és nagy szakmai, erkölcsi felelősséggel jár egy családi ház építése. Ahogy régen a kopjafa „elmesélte” egy ember életét, úgy most a házunk, lakásunk árulkodik életünk értékrendszeréről.


Egy ház építése rendkívül összetett és embert próbáló feladat. Ugyanakkor messze meghaladja az esztétikai és statikailag ilyenkor felmerülő kérdéseket. A ház építéséhez mindenkinek a lehető legjobbat kell teljesítenie. Mivel tükrözi az építész úgy emberi, mint szakmai ismeretét, a megrendelő lelki világát és esztétikai értékrendjét, a kivitelező igényességét, anyag és szerkezet ismeretét, a szakember kézügyességét és önbecsülését, a szakma iránti tiszteletét.

Veresegyházi sorház

Figyelembe kell venni, hogy egy épület nem a mának, sem a holnapnak készül. Legalább ötven évig fogja számtalan ember látni és több generáció lakni. Lehet, hogy az esztétikai trendeket nem lehet a jövőre nézve kitalálni, de próbálkozunk több száz éves jó ízlésből meríteni és ezáltal az utcát "díszítő" házakat építeni.


Nem ez a helyzet a komfort igények növekedésével, a technológia fejlődésével, és legfőképpen a megnövekedett energia igényekkel és árakkal. Egy jól megtervezett és jól megépített házat nem kell tízévenként teljesen felújítani. A jövő technológiai alkalmazásokat már ismerjük, vagy tudjuk a fejlődési irányt.

Baragödör ingatlankivitelezés referencia

Megadjuk a lehetőséget, hogy utólag a bevált, már alapfelszereltségnek számító, technológiai újdonságokat (például geotermikus fűtésrendszer) alkalmazni tudjuk. Divatos, igen érzékeny páratechnikai tulajdonságokkal rendelkező hőszigetelési rendszerek helyett olyan szerkezeteket használunk, ami ugyanolyan jó hőtároló, mint hőszigetelő, és nem merülnek fel sem hosszú, sem rövid távon páradiffúziós problémák. A gázzal töltött három rétegű üveg nem csak rendkívül jó (falminőségű) hőszigeteléssel bír, de nagyon jó hangszigetelést is biztosít. A komfortérzetett növeli a sugárzó fűtésrendszer (fal, mennyezet, padló) és nem utolsó sorban megkíméli a pénztárcánkat. Ugyanis ez körülbelül 40%-kal (mérések alapján ezer forint négyzetméterenként az éves fűtés számla) kisebb energiafogyasztást biztosít a levegőmozgatást igénylő rendszerekhez képest. Ugyanezzel a rendszerrel, energiafogyasztás nélkül tudjuk biztosítani a ház hűtését. Olyan házakat építünk, melyeket télen melegen és nyáron hidegen kell tartani, nem fűteni vagy hűteni.


Számtalan kérdés felmerül egy ház vásárlásánál, építésénél, és még több "változatos" válasz áll rendelkezésre. Remélem felkeltettük érdeklődését a házaink iránt. Hívjon, keressen fel engem bizalommal, és még több kérdésre tudunk közösen választ találni.

 

Tisztelettel,

Fülöp Vilmos

Telefon: +36 30 932 1632

e-mail: fulopvilmos66@citromail.hu
© 2009 Minden jog fenntartva
Tudjon meg többet Veresegyházról : Veresegyház